اطلاعیه ساعات تردد در آزمایشگاههای پژوهشی

قیمت خدمات در آزمایشگاه مهندسی پلیمر

قیمت خدمات در آزمایشگاه مهندسی نفت

شیوه نامه استفاده از آزمایشگاه ها و مواد شیمیایی دانشکده مهندسی شیمی

• کلیه مراحل درخواست انجام آزمایش و تایید آن در سامانه آزمایشگاهی دانشکده مهندسی شیمی که از طریق سایت مدیریت فرآیندهای دانشگاه صنعتی اصفهان (https://bpms.iut.ac.ir) قابل دسترسی است باید توسط دانشجویان دانشگاه و یا استاد مریوطه ثبت گردد.
  • مراحل درخواست آزمایش و یا خرید مواد به شرح ذیل می­باشد:
  • ثبت درخواست توسط دانشجو و انتخاب نوع آزمایش و یا نوع و مقدار ماده ç  تایید استاد راهنما ç انتخاب محل تامین هزینه توسط استاد راهنما ç کارشناس آزمایشگاه جهت انجام آزمایش ç ثبت نتایج و پایان فرایند
  • لیست تجهیزات آزمایشگاهی دانشکده به پیوست می­باشد (سه فایل اکسل آزمایشگاه آنالیز، آزمایشگاه مهندسی پلیمر و آزمایشگاه مهندسی نفت).
  •
  • تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشکده مهندسی شیمی در طول دوره تحصیل می­توانند از اعتبار پژوهشی خود (1،500،000 تومان برای دانشجویان ارشد و 4،000،000 تومان برای دانشجویان دکتری)  جهت انجام آزمایشات استفاده کنند. این اعتبار مازاد بر بودجه تحصیلات تکمیلی دانشجو است که از زمان تصویب پروپوزال تا زمان فارغ التحصیلی جهت استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی موجود در دانشکده مهندسی شیمی می­باشد و زمان ارایه درخواست دفاع پایان نامه/رساله  دانشجو صفر می­گردد.
  • هزینه انجام آزمایشات دانشجویان دانشکده به ترتیب اولویت از سه محل : اعتبار پژوهشی دانشجو، بودجه تحصیلات تکمیلی دانشجو و پژوهانه استاد پرداخت می­گردد. پس از رسیدن هر محل اعتبار به سقف مجاز، هزینه از محل بعدی تامین می­گردد. در صورتی که هزینه آزمایشات از پژوهانه استاد و يا تحصيلات تكميلي دانشجو پرداخت گردد، تخفیف 50 درصدی اعمال می­گردد. دانشجویان دانشگاه از تخفیف 25% و دانشجویان خارج از دانشگاه از تخفیف 10% برخوردار خواهند شد.
  • در خصوص دانشجویان دانشکده ها و دانشگاه های دیگر، هزینه های موجود در سامانه با اعمال تخفیف مذکور اعلام گردیده اند.
  • دانشجویان خارج از دانشگاه به دلیل عدم دسترسی به سامانه آزمایشگاهی مذکور، جهت درخواست خدمات آزمایشگاهی از فرم درخواست به پیوست استفاده نمایند. (فرم درخواست خدمات آزمایشگاهی)
  • شماره تماس کارشناسان آزمایشگاه­های دانشکده:
  • آزمایشگاه آنالیز: خانم ندا تن سازان (داخلی 2676)
  • آزمایشگاه پلیمر: آقای صالح حیدرپور (داخلی 5621)
  • آزمایشگاه نفت: آقای سعید کچویی (داخلی 5085، همراه 09138189454)
  • علاوه بر لیست تجهیزات آزمایشگاهی، مواد شیمیایی موجود در دانشکده، جهت خرید دانشجویان قابل دسترسی است. (فایل اکسل لیست مواد شیمیایی)
  • محل پرداخت هزینه مواد فقط از بودجه تحصیلات تکمیلی دانشجو و یا پژوهانه استاد است که برای دانشجویان دانشکده تخفیف 25%  اعمال می­گردد. در خصوص دانشجویان خارج از دانشکده پس از دریافت وجه مربوطه، مواد شیمیایی مورد نیاز تحویل داده می­شوند. جهت درخواست مواد شیمیایی، تکمیل فرم به پیوست و تایید استاد راهنما الزامی است. (فرم درخواست مواد شیمیایی)
  • کارشناس مربوطه برای تحویل مواد شیمیایی، آقای حسنعلی امینی (داخلی 5619) می باشند.