معرفی انجمن مهندسی نفت دانشگاه صنعتی اصفهان
  • نام انجمن:

شاخه ی دانشجویی انجمن مهندسان نفت (SPE) در دانشگاه صنعتی اصفهان

IUT student chapter of Society of Petroleum Engineers

• هیات موسس: مهسا کیوانپور، نیما سپاهی، علیرضا محمدزاده، سینا جعفری، محمدحسین زمانی
  • اعضاء کنونی: علیرضا محمد زاده (دبیر انجمن)، علی صالحی (نائب دبیر انجمن)، عرفان آیتی (مسئول روابط عمومی)، بهمن حسن زاده (مسئول امور اجرایی)، هانیه عابدینی نژاد (مسئول امور مالی)
  • معرفی انجمن مهندسان نفت(SPE):

انجمن مهندسان نفت یکی از معتبر ترین انجمن های علمی در بخش صنایع بالا دستی نفت در دنیا است که در سال ۱۹۹۵ توسط گروهی از دانشمندان و متخصصان  علمی نفت جهان تاسیس شد در حال حاضر این انجمن با بیش از ۷۵۰۰۰۰ نفر عضو متخصص در صنایع بالا دستی نفت در بیش از ۱۷۰ کشور جهان که تحت پوشش صنعت نفت کشور های خود قرار دارند فعالیت دارد.

• معرفی شاخه ی دانشجویی انجمن مهندسان نفت دانشگاه صنعتی اصفهان(SPE):

در سال تحصیلی 97-98 پس از پیگیری های اعضاء موسس انجمن، شاخه دانشجویی انجمن بین المللی SPE در دانشگاه صنعتی اصفهان تاسیس گردید. محور اصلی اقدامات این انجمن که متشکل از دانشجویان کوشا و فعّال دانشکده میباشند، ایجاد فرصت های متنوع برای دانشجویان در زمینه های درسی و غیر درسی به جهت ارتقاء سطح آگاهی ایشان در موضوعات درسی و همچنین افزایش توان ایشان در زمینه های مختلف کاربردی اعم از یادگیری نرم افزار های مرتبط و مسائل روز صنعت است. امید است فعالیت این انجمن در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه، اعتلای دانش تخصصی دانشجویان و کسب مهارت های لازم به جهت ورود ایشان به صنعت نفت و گاز را به ارمغان بیاورد.

• برخی از فعالیت های انجمن:
    1. همایش آشنایی با مهندسی نفت
    2. دوره آموزشی نرم افزار CMG