قابل توجه نودانشجویان كارشناسي ارشد سال 1399 دانشكده مهندسي شيمي

بسمه تعالی

ضمن خوش‌آمدگویی،آرزوی سلامتی و تبریک قبولی شما عزیزان، توجه شما را به نکات مهم زیر جلب نموده و خواهشمند است مراحل ثبت نام و انتخاب واحد خود را با دقت نظر کافی در نکات مهم زیر انجام دهید:

1. دانشجويان جديدالورود كارشناسي‌ارشدکلیه گرايشها كه تغيير رشته داشته‌اند(رشته تحصيلي كارشناسي آنها  رشته‌اي متفاوت از رشته انتخابی کارشناسی‌ارشد ایشان  بوده است.) باتوجه به اينكه اينگونه افراد بايد دروس جبراني بگذرانند لازم است بلافاصله پس از انجام پذیرش و قبل از انتخاب واحد ریزنمرات دوره کارشناسی خود را به آدرس grad.chem@of.iut.ac.ir  ارسال کنند تا دروس جبرانی ایشان مشخص شود سپس ضمن پیگیری از طریق همین آدرس ایمیل ابتدا دروس جبرانی و سپس دروس کارشناسی‌ارشد خود را اخذ نموده و بگذرانند. لازم به ذکر است دانشجویانی‌که تغییر رشته خود را اعلام ننمایند در زمان دفاع و فارغ‌التحصیلی دچار مشکل خواهند شد.
  2. دانشجویان عزیز صرفا بر اساس جدول زیر اقدام به انتخاب واحد نمايند. با توجه به شرایط كنوني ناشي از ويروس كرونا و غيرحضوري بودن دروس و نيز فشرده‌بودن طول ترم 1-99، توصيه اكيد دانشکده آنست كه دانشجويان تنها در 3 درس پيشنهادي از جدول ثبت نام نمایند.
  3. از آنجاییکه انتخاب و نهایی شدن استاد راهنما برای انجام پایان نامه و3 هفته قبل از ثبت نام مقدماتی نیمسال دوم ضروری است، لازم است دانشجویان عزیز در اولین فرصت (حداکثر تا پایان هفته  اول آذر ماه:7/9/99) در زمینه موضوعات مورد علاقه و متناسب با گرایش خود بررسی نموده و براساس جدول اعضای هیات علمی گرایش‌ها از بین اساتید گرایش خود، استاد راهنمای خود را از طریق سامانه گلستان- منوی پیشخوان خدمت انتخاب نمایند(راهنماي تعيين استاد راهنما از صفحه منوی کاربر سامانه گلستان قابل دسترسی است).
  4. جلسه معارفه و توجیهی به صورت مجازی ویژه نودانشجویان دانشکده مهندسی شیمی برگزار خواهد شد که با توجه به اهمیت موارد و موضوعات اين جلسه حضور کلیه دانشجویان کارشناسی‌ارشد در جلسه مذکور الزامی است. زمان و لینک برگزاری جلسه متعاقبا از طریق همین وب‌سایت اطلاع‌رسانی خواهد شد.
  5. دانشجویان عزیز جهت اطلاع از قوانین و نکات مورد نیاز لازم است آیین‌نامه کارشناسی‌ارشد را مطالعه نمایند، همچنین کلیه اطلاعیه‌های ضروری و زمینه های تحقیقاتی اساتید دانشکده نیز از طریق وب سایت دانشکده در دسترس خواهد بود (لينك دسترسي به آيين نامه و لیست اعضای هیات علمی گرایش‌ها در سايت دانشكده: https://che.iut.ac.ir/fa/garduate    )
  6. اطلاعات تماس در موارد ضروری:

سرپرست تحصيلات تكميلي: خانم دكتر اعتصامي – اطلاعات تماس 33915606-  netesami@iut.ac.ir

ساعات حضور در طول انتخاب واحد: 2شنبه: 12-9 و 4 شنبه: 9:30-8  لینک اسکایپ: netesami@gmil.com

كارشناس تحصيلات تكميلي دانشجويان كارشناسي ارشد: خانم هاديان – 33915630 - grad.chem@of.iut.ac.ir

لیست دروس ارائه شده در ثبت نام (نیمسال1-99 ) با توجه به گرایش دانشجویان کارشناسی‌ارشد جدیدالورود

گرایش دانشجو

نیمسال 1-99

مدیر گروه گرایش و مشاور آموزشي

اطلاعات تماس(ایمیل و تلفن: پیش شماره:031)

زمان حضور

آقاي دکتر محب