گزارشی از برگزاری پانزدهمین دوره از همایش های بین­ المللی علوم و فناوری پلیمر (ISPST 2022)

بسمه تعالی

پانزدهمین دوره از همایش های بین­المللی علوم و فناوری پلیمر (ISPST 2022) در روزهای 17 لغایت 19 آبان ماه 1401 به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور بالغ بر ششصد نفر برگزار شد. در راس کادر برگزارکننده این همایش، اساتید دانشکده مهندسی شیمی-گروه مهندسی پلیمر این دانشگاه، آقای دکتر روح الله باقری (رئیس همایش)، آقای دکتر محمود معصومی (دبیر اجرایی همایش) و خانم دکتر طیبه بهزاد (دبیر علمی همایش) حضور داشتند و همکاری انجمن پلیمر ایران به ریاست آقای دکتر مهدی نکومنش به بهتر برگزار شدن هرچه بیشتر این همایش کمک شایانی بخشید.

این همایش در ادامه مجموعه همایش های موفق بین المللی علوم و فناوری پلیمر قبلی که با هدف ارائه آخرین روند پیشرفت مواد پلیمری و تسهیل ارتباط و تبادل اطلاعات میان پژوهشگران و متخصصان در زمینه های مختلف علوم و مهندسی پلیمر می­باشد، برگزار گردید. لازم به ذکر است که پس از حدود 28 سال  برگزاری این سری همایش ها از دانشگاه های پایتخت خارج و میزبانی پانزدهمین دوره برای اولین بار به دانشگاه صنعتی اصفهان سپرده شد. در زیر به معرفی میزبان­های 14 سری گذشته این سری همایش ها پرداخته شده است:

• ISPST 2020 ، دانشگاه تربیت مدرس، تهران.
  • ISPST 2018 ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران.
  • ISPST2016 ، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران.
  • ISPST2014 ،پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران.
  • ISPST2012 ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران.
  • ISPST 2009 ، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران.
  • ISPST 2007 ، دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
  • ISPST 2005 ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران،
  • ISPST 2003 ، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران.
  • ISPST 2000 ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران.
  • ISPST 1997 ، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، تهران.
  • ISPST 1994 ، دانشگاه شیراز، شیراز.
  • ISPST 1990 ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران.
  • ISPST 1986 ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران.

پس از سپرده شدن میزبانی پانزدهمین دوره همایش به دانشگاه صنعتی اصفهان، به دستور مدیریت وقت دانشکده مهندسی شیمی، آقای دکتر محسن نصر اصفهانی، فضایی جهت برپایی دبیرخانه همایش در دانشکده اختصاص یافت و خانم مهندس مهشید حافظی به عنوان مسئول دبیرخانه همایش  انتخاب شدند. همچنین، جمعی از دانشجویان در قالب گروه اجرایی همایش تحت نظر آقای دکتر محمود معصومی، دبیر اجرایی همایش، گرد هم آمدند.

گزارش کامل از  پانزدهمین دوره  همایش های بین­ المللی علوم و فناوری پلیمر (ISPST 2022)

ا3