قابل توجه نودانشجویان دكتراي سال 1399 دانشكده مهندسي شيمي

قابل توجه نودانشجویان دكتراي سال 1399 دانشكده مهندسي شيمي

ضمن عرض تبریک و خوش آمدگوئی به نودانشجویان دکتری به اطلاع می‌رساند که بعلت شرایط ناشي از شيوع ويروس كرونا، كلاسها بصورت غيرحضوري و در سامانه يكتا (yekta.iut.ac.ir) برگزار می‌گردد. لذا دانشجویان عزیز بعد از اطمینان از ثبت نام خود، آئین‌نامه ها و اطلاعیه‌های مربوط به دانشجویان دکترا که از وب سایت دانشکده مهندسی شیمی به آدرس:  https://che.iut.ac.ir/fa/garduate  قابل دسترسی می‌باشد را  مطالعه و به نکات زیر توجه فرمایند:

1.تعداد واحدهای درسی دکتری 36 واحد است که از این تعداد 18 واحد آموزشی و 18 واحد پژوهشی (رساله دکتری) می‌باشد.

2. حداقل واحد درسی اخذ شده در هر نیمسال 6  واحد و حداکثرتعداد واحد 10 واحد می‌باشد که در شرایط حاضر و فشردگي طول ترم 1-99 توصيه اكيد دانشكده به اخذ حداقل واحد مي‌باشد.

3. کلیه دانشجویان دکتری بلافاصله پس از انجام مراحل پذیرش ریزنمرات مقطع کارشناسی ارشد خود را به ایمیل Phd.chem@of.iut.ac.ir ارسال نمایند.

4. گرفتن دروس تکراری (دروس گذرانده شده در دوره کارشناسی ارشد) خلاف قانون می‌باشد.

5. گذراندن 7 درس اصلی مهندسی شیمی در دوره دکترا و یا کارشناسی‌ارشد برای دانشجویان دکترای مهندسی شیمی الزامي است و دروسی را که دانشجو در دوره کارشناسی‌ارشد نگذرانده است بایستی در دوره دکترا بگذراند، الویت در نیمسال جاری اخذ دو درس از 7 درس و در صورت گذراندن آن‌ها از سایر دروس اختیاری گرایش مهندسی شیمی می‌باشد.

6. همچنین گذراندن 5 درس اصلی برای دانشجویان مهندسی پلیمر در دوره دکترا و یا کارشناسی‌ارشد الزامي است و دروسی را که دانشجو در دوره کارشناسی‌ارشد نگذرانده است بایستی در دوره دکترا بگذراند، الویت در نیمسال جاری اخذ دو درس از 3 درس اصلی ارائه شده و در صورت گذراندن آن‌ها از سایر دروس اختیاری گرایش مهندسی پلیمر می‌باشد.

7. برای اطلاع از دروس ارائه شده در نیمسال 1-99 به گزارش 110 در سامانه گلستان مراجعه نمایید.

8 . استاد راهنماي دانشجوي دكترا بر اساس فرم تعيين اولويت استاد راهنماي دانشجوي دكترا كه در قسمت فرمها در سايت دانشكده(https://che.iut.ac.ir/fa/garduate)  قرار دارد و براساس فهرست اساتيدي كه درسال 99 ظرفيت پذيرش دانشجوي دكترا دارند، مي‌بايست  در نیمسال اول تحصیل و سه هفته قبل از ثبت نام مقدماتي (حداکثر تا پایان هفته اول آذر ماه) توسط دانشجو تكميل و به دفتر تحصيلات تكميلي ارائه و يا ايميل شود. (Phd.chem@of.iut.ac.ir

9. جهت هرگونه سوال مي‌توانيد از طرق زير اقدام نماييد:

سرپرست تحصيلات تكميلي:   خانم دكتر اعتصامي    33915606-031

ايميل:   netesami@iut.ac.ir