قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد 99 (لیست اعضای هیات علمی گرایشها)

کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد ورودی99 دانشکده مهندسی شیمی ملزم به تعیین استاد راهنمای  پایان‌نامه از طریق منوی پیشخوان خدمت سامانه گلستان حداکثر تا 7 آذرماه 99 بوده واستاد راهنما باید صرفا از گرایش/ رشته‌ای انتخاب شود که دانشجو در آن پذیرفته شده و به تحصیل مشغول است.

جزئیات  مربوط به تحصیل در مقطع کارشناسی‌ارشد شامل قوانین و ضوابط این دوره در آیین‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد ورودی 97 به بعد آمده است که دانشجویان لازم است آنرا از وب سایت دانشکده، منوی تحصیلات تکمیلی، آیین‌نامه‌ها دانلود و به دقت مطالعه کنند. عدم اطلاع از موارد درج شده در آیین‌نامه گاها منجر به زیان دانشجو خواهد شد.

نام اعضاء هیئت علمی هر گرایش/رشته در جدول زیر آمده است (توجه کنید که برخی از اعضاء هیئت علمی در دو گرایش/رشته عضو بوده و بنابراین ظرفیت جذب دانشجو توسط ایشان در هر گرایش/رشته نصف خواهد شد)

مهندسی شیمی

بیوتکنولوژی