تمدید مهلت فرصت تحویل پروپوزال

نظر به شرایط خاص نیمسال جاری و مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا به منظور مساعدت با شما عزیزان زمان ارسال پروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 98 از طریق سامانه گلستان به مدت یکماه و حداکثر تا تاریخ 99/7/4 تمدید شد، بدیهی است امکان تمدید مجدد این تاریخ به هیچ عنوان وجود ندارد. همچنین دانشجویان ورودی 97 که هنوز پروپوزال خود را تحویل ندادهاند مشمول این تمدید نخواهند شد. الزام به توضیح است با توجه به پیش بینی معاونت آموزشی دانشگاه و زمان احتمالی اعلام نتایج دانشجویان ورودی 99 ،شروع کالاسهای مقطع کارشناسی ارشد که منوط به ثبت نام دانشجویان جدیدالورود میباشد، احتماال از آبان ماه خواهد بود، لذا فرصت کافی برای تهیه و تنظیم گزارش درس سمینار و ارائه آن در روزهای چهارشنبه 99/8/21 و99/8/28 به صورت متمرکز وجود خواهد داشت و لذا بر اساس اطلاعیه و دستورالعمل قبلی زمان ارائه سمینار تغییر نخواهد کرد.

توجه: به دانشجویان عزیز توصیه میشود با توجه به وقتگیر بودن فرایند داوری و تصویب پروپوزال، تهیه و ارسال آن را به روزهای پایانی موکول نکنند.

تحصیلات تکمیلی مهندسی شیمی 99/6/5

فایل