چهارمین دوره نکوداشت مفاخر ایران اسـلامی ( معرفی «حکیم ابونصرفارابی»)

باسلام واحترام؛ ضـمن آرزوي قبولی طاعات و عبادات، به استحضار میرساند دبیرخانه نکوداشت مفاخر ایران اسـلامی سازمـان دانشـجویی جهـاد دانشـگاهی بـا سابقه برگزاري سه دوره نکوداشت مفاخر ایران اسـلامی بـا عنـاوین«مسـیحاي پارسـی؛ نکوداشت فردوسـی» ، «اسـتاد بشـر؛ بزرگـداشت خواجه نصـیرالدین طوسی» و «آموزگار ادب؛ بزرگداشت سعدي شیرازي» در نظر دارد درچهارمین دوره نکوداشت مفاخر ایران اسـلامی به معرفی «حکیم ابونصرفارابی» بپردازد. این طرح با هدف آشنایی دانشجویان با ابونصر فارابی و تشویق آنان به مطالعه آثار و ایده هاي او، توجه به ریشه هاي فرهنگی و الگوسازي براي نسل جوان و آینـده و همچنین ترویـج فرهنگ تقـدیر از مفاخر و مشاهیر ایرانی برنامه ریزي و درحال اجرا می باشد. این طرح شامل دو بخش هماهنگ استانی با مشارکت 15 واحدجهاد دانشگاهی درسراسر کشور و جشـنواره ملی در قـالب مقـاله نویسـی (بخش آزاد دانشـجویی)، طراحی اینفوگرافیـک، نماهنـگ، ساخت موشن گرافیک و داسـتان کوتاه در حال برگزاري می باشد. فراخوان جشنواره اعلام شده و دانشجویان فرصت دارندآثارخود را تا31 اردیبهشت به دبیرخانه ارسال نمایند. بـا توجه به اهمیت موضوع،خواهشـمند است دسـتور فرماییـد اقـدام لازم جهت پوشـش خبري و اطلاع رسانی این جشنواره صورت پذیرد. به این منظورسـرکارخانم زهرا عرب، مسئول دبیرخانه «نکوداشت مفاخر ایران اسلامی» باشماره تماس 09357203704جهت انجام هماهنگی هاي لازم به حضور معرفی می شود.