مسابقه ورزشی قوی ترین دانشکده

با سلام

احتراماً، به استحضارمي رساند مركز تربيت بدني در نظر دارد به مناسبت نيمه شعبان ولادت حضرت قائم ( عج ) يك دوره مسابقه با عنوان"  قوي ترين دانشكده ي دانشگاه " در تاريخ 16 اسفندماه در سالن شماره ي 2 مركز تربيت بدني برگزار نمايد.

آخرين مهلت ارسال اسامي تيمها از طريق اتوماسيون اداري، تا پايان وقت اداري روز شنبه 13 اسفندماه مي باشد. جهت هماهنگي و كسب اطلاعات بيشتربا شماره داخلي 2944 ( آقاي ابرقوييان ) تماس حاصل فرماييد.

آئين نامه ي مسابقات جهت اطلاع رساني به پيوست خدمتتان ارسال مي گردد.

پيشاپيش از بذل توجه و همكاري شما كمال تشكر را دارد.

آیین نامه مسابقات  قوی ترین دانشکده ی دانشگاه

مسابقات در 5 آیتم برگزار می گردد :

- دوی سرعت با مانع (6 دور رفت و برگشت سالن فوتسال ) 1

- بارپی از روی مانع ( 12 تکرار )  2

- حمل 2 وزنه 20 کیلویی در طول سالن فوتسال ( رفت و برگشت )3

- پرتاب توپ مدیسینبال از روی تور والیبال ( 10 تکرار ) 4

- دوی امدادی ( 4 دور رفت و برگشت طول سالن فوتسال )5

- اعضای هر تیم فقط یک آیتم را انجام میدهند،  به غیر از آیتم 5 که مشترکاً اجراء می گردد.

- مسابقات محدودیت وزنی ندارد.

- پوشیدن کفش و لباس ورزشی الزامی می باشد.

- به تیمهای اول تا سوم حکم ، مدال و جوایز اهداء می گردد.

- مسابقات در روز سه شنبه 16 اسفند راس ساعت 11:30 در سالن شماره 2 مرکز تربیت بدنی برگزار می گردد.

- نحوه داوری و مقررات مسابقات در روز یکشنبه 14 اسفند رأس ساعت 12 در سالن شماره 2 مرکز تربیت بدنی و با حضور کاپیتان هر دانشکده به آگاهی خواهد رسید.