قابل توجه دانشجویان کارشناسی متقاضی ترم تابستان

شرایط اخذ درس در تابستان 4013

دانشجویان گرامی دانشکده مهندسی شیمی درصورت تمایل به ثبت‌نام و اخذ درس در ترم تابستان (4013)، علاوه بر توجه ویژه به شرایط ارائه شده توسط اداره آموزش دانشگاه و دانشکده یا مرکز ارائه دهنده درس، به موارد زیر نیز توجه نمایند:

1. انتخاب درس‌های فیزیک 2، معادلات دیفرانسیل و درس‌های عمومی برای اولین بار از نظر دانشکده بلامانع است. اخذ سایر دروس‌ در ترم تابستان (4013)، برای دانشجویان فارغ التحصیل و کسانی که یکبار در درس مربوطه مردود شده­اند مجاز است.
  2. درس انتقال حرارت 1 در ترم تابستان (4013)، صرفاً برای دانشجویانی که قبلاً حداقل یک مرتبه این درس را اخذ نموده و مردود شده‌اند، ارائه می‌شود. (دانشجویان گرامی که درس را اخذ و حذف نموده­اند، مجاز به اخذ درس در ترم تابستان نیستند.)
  3. درصورت تمایل به میهمان شدن در ترم تابستان، دانشجویان گرامی بایستی حتماً به قوانین دانشگاه و دانشکده در این زمینه توجه کنند: ارائه درس در دانشگاه مقصد: الف) باید حضوری باشد، ب) درس مربوطه، در دانشگاه صنعتی اصفهان ارائه نشده باشد. درصورت داشتن شرایط فوق، میهمان شدن دانشجو در دانشگاه معتبر دولتی دیگر بلامانع خواهد بود.

با آرزوی موفقیت برای دانشجویان گرامی

معاونت آموزشی دانشکده مهندسی شیمی