دفاع از پروژه کارشناسی (اسفند 1401)

با سلام و احترام،

بدین‌وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی دانشکده مهندسی شیمی می‌رساند، جلسه دفاع از پروژه کارشناسی دانشجویانی که نام آن‌ها در لیست پیوست ارائه شده است، در روزهای دوشنبه 15 و سه‌شنبه، 16 اسفند 1401 برگزار می‌شود. دانشجویان گرامی لطفاً به نکات زیر توجه نمایند:

• دانشجویانی که در آستانه دانش‌آموختگی قرار دارند و نام آن‌ها در لیست قرار نگرفته است، لطفاٌ هرچه سریعتر درخواست دفاع از پروژه خود را به آموزش دانشکده ارسال نمایند. این دانشجویان بایستی حتماً از پروژه خود، در تاریخ اعلام شده دفاع نمایند.
  • علاوه بر لیست پیوست و دانشجویان در آستانه دانش‌آموختگی، سایر دانشجویان گرامی که در تابستان 1401  (4003) واحد پروژه را ثبت نموده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل از پروژه خود دفاع کنند. این دانشجویان نیز بایستی درخواست خود را از طریق ایمیل، پس از تأیید استاد راهنمای پروژه، به آموزش دانشکده ارسال نمایند.
  • اسامی اساتید محترم داور و برنامه زمان‌بندی جلسه‌های دفاع، به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.
  • لطفاً توجه شود که تهیه گزارش و تحویل فایل گزارش به استاد محترم راهنما قبل از زمان ارائه، الزامی است.

با آرزوی موفقیت برای دانشجویان گرامی

معاونت آموزشی دانشکده مهندسی شیمی