اعلام تاریخ دریافت و شرایط اخذ پروژه کارشناسی

به اطلاع آن دسته از دانشجويان كارشناسي كه شرايط اخذ ثبت درس پروژه كارشناسي را دارند ، می­رساند که از تاريخ 10/2/1403 تا 10/3/1403 جهت دريافت فرم ثبت پروژه به سایت دانشكده مهندسی شیمی قسمت آموزش ، آیین نامه ­ها و فرمهای آموزشی مراجعه فرموده و پس از دریافت فرم پروژه و تکمیل آن، فرم مربوطه را به استاد مورد نظر خود تحویل دهند و یا آن را برای استاد پروژه خود  ایمیل فرمایند. (آدرس ایمیل اساتید محترم دانشکده در سایت دانشکده قرار داده شده است)

شرایط اخذ پروژه:

• گذراندن حداقل90 واحد برای دانشجویان کلیه رشته­ ها
  • در رشته مهندسی شیمی: علاوه بر 90  واحد،عملیات واحد 1 همنیاز درس پروژه
  • در رشته مهندسی پلیمر: علاوه بر 90 واحد، انتقال جرم همنیاز درس پروژه
  • در رشته مهندسی نفت:  علاوه بر 90 واحد، مهندسی مخازن 1 پیشنیاز و عملیات بهره برداری 1 همنیاز پروژه
  • دانشجویانی که در ترم 8 و بعد از ترم 8 پروژه را در سیستم گلستان ثبت نمایند، زمان ارائه پروژه آنان تمدید نخواهد شد و باید حتما در همان ترم پروژه خود را ارائه نمایند.

تذکرات لازم:

• فرم پروژه تنها یک بار در سال تحصیلی توزیع می­گردد. بنابراین کسانی که شرایط اخذ پروژه در 3 ترم آینده( 4023، 4031، 4032) را دارند. حتماً باید فرم مربوطه را در تاریخ اعلام شده فوق، دریافت، تکمیل و ارسال نمایند.
  • دانشجویانی که در  پایان ترم جاری، شرایط اخذ پروژه را داشته باشند، می توانند درس پروژه را در  تابستان (4023) و یا ترم آینده(4031) در گلستان ثبت کنند.
  • دانشجویانی که در  پایان ترم آینده (4031) شرایط اخذ پروژه را کسب می نمایند، باید فرم را تکمیل نموده و برای استاد مورد نظر خود ارسال نمایند و درس پروژه را در ترم دوم (4032) در گلستان ثبت کنند.
  • ظرفیت پروژه در  سه ترم آینده مجموعاً ( 8 پروژه) برای هر استاد است. خواهشمند است پس از ارسال فرم، از وضعیت تأیید پروژة خود از طریق تماس و ارتباط با استاد مربوطه اطمینان حاصل فرمایید.

آموزش دانشکده مهندسی شیمی

1403/2/8