اطلاعیه مهم در مورد دانشجویان دکتری

-    با توجه به ابهامات پيش آمده در خصوص محاسبه آموزش رايگان دانشجويان دكترا و بر مبناي استعلام صورت گرفته از وزارت عتف موارد زير در اين خصوص به تصويب  شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه مورخ 15 / 2 / 1400رسيد:

--    دانشجويان دكترا بايد درس رساله را بلافاصله در ترم بعد از قبولي ارزيابي جامع آموزشي اخذ كرده و تا آخرين ترم تحصيلي، هر ترم آن را ثبت نام كنند.

--     دانشجويان دكترا بايد از اين به بعد، همزمان با دروس ارزيابي جامع پژوهشي 1و2 درس رساله را هم اخذ نمايند.

--     اگر دانشجوي دكترايي در ترمي فقط درس ارزيابي جامع آموزشي/ زبان داشت، ابتدا در آن ترم به صورت آزمون جامع/ زبان ثبت‌نام كند. پس از اعلام نمره، وضعيت ترم «از سرترم " مشغول به تحصيل " به " ثبت آزمون جامع / ثبت زبان " تغيير كند». سپس نمره آزمون جامع آموزشي / زبان در آن ترم ثبت شود.

نكته 1- اگر در يك ترم فقط هر دو درس زبان و آزمون جامع آموزشي ثبت نام شده بود و دانشجو موفق به كسب نمره قبولي در هر دو مورد شد، ترم به صورت "ثبت آزمون جامع" ثبت مي‌شود.

نكته 2- اگر نمره زبان در ترم‌هاي بعد از قبولي آزمون جامع آموزشي حاصل شد، زبان به صورت يك درس در كنار رساله ثبت شود.

--    مقرر شد موارد ذكر شده براي دانشجويان دكترايي كه هنوز فارغ التحصيل نشده‌اند توسط اداره تحصيلات تكميلي اجرا و براي ترم‌هاي فقط شامل دروس ارزيابي جامع پ‍ژوهشي 1و2 نيز مشابه ارزيابي جامع آموزشي عمل شود.