اطلاعیه در خصوص جذب امريه وزارت علوم در قالب امريه ارتباط با جامعه و صنعت در دانشگاه صنعتي اصفهان-اعزام دي403

با سلام و احترام   باستحضار مي رساند در راستاي پشتيباني و تقويت فعاليت هاي پژوهشي و به منظور بكارگيري مشمولان دانش آموخته دانشگاهي در قالب امريه ارتباط با جامعه و صنعت بپيوست فراخوان زمانبندي براي اعزام دي 1403 تقديم مي گردد.  با توجه به سهميه محدود دو نفر (از گروه هاي تحصيلي فني و مهندسي، كشاورزي، علوم پايه و تربيت بدني) تخصيص يافته به اين دانشگاه، در صورتي كه اعضاي هيات علمي آن واحد متقاضي استفاده از اين فرصت هستند افراد مورد نظر و حائز شرايط عمومي فراخوان امريه وزارت عتف را جهت ثبت نام در سامانه industry.msrt.ir (گزينه جذب امريه سربازي) از زمان مشخص 10 / ۰7 / ۱۴۰3 تا 17 / ۰7 / ۱۴۰3، با توجه به مراحل شرايط اختصاصي ذيل راهنمائي نمايند. 1- ثبت نام در سامانه امريه وزارت علوم و تاييد در آن 2- اعلام كتبي استاد متقاضي سرباز امريه پژوهشيار در خصوص تقبل كليه هزينه ها و حقوق و مزاياي ايشان از محل اعتبارات طرح هاي تحقيقاتي خود به مديريت ارتباط با صنعت و جامعه از طريق اتوماسيون اداري دانشگاه(طبق فرمت و متن پيوست) 4- شركت دانش آموخته متقاضي در مصاحبه گزينشي مديريت ارتباط با صنعت و جامعه ي اين معاونت و كسب تائيديه نهائي 4- تكميل و تحويل فرم درخواست همكاري توسط دانش آموخته متقاضي با هماهنگي كارشناس امور مشمولين پژوهشي با داخلي 2709(فرم پيوست)

پیوست 1

پیوست2