اطلاعیه خیلی مهم در مورد اخذ پروژه کارشناسی

اطلاعيه

آن دسته از دانشجويان كارشناسي كه شرايط اخذ ثبت پروژه كارشناسي را دارند ( گذراندن 80 واحد درسي+ انتقال جرم) از تاريخ 15/2/1400 تا 15/3/1400 جهت دريافت فرم ثبت پروژه به سایت دانشكده مهندسی شیمی قسمت آموزش ، آیین نامه­ها و فرمهای آموزشی مراجعه فرموده و پس از دریافت فرم پروژه و تکمیل آن، فرم مربوطه را برای استاد مورد نظر خود  ایمیل فرمایند. (آدرس ایمیل اساتید محترم دانشکده در سایت دانشکده قرار داده شده است)

تذکرات لازم:

• فرم پروژه تنها یک بار در سال تحصیلی توزیع می­گردد.
  • کسانی که شرایط اخذ در 3 ترم آینده را دارند ( تابستان ( 3993)، ترم اول( 1400 ) و ترم دوم( 1400) می­توانند فرم مربوطه را دریافت، تکمیل و ارسال نمایند.
  • دانشجویانی که در  پایان ترم اول (1400) 80 واحد گذرانده خواهند داشت یا درس انتقال جرم را در ترم اول(1400) می­گذرانند، می­توانند فرم را دریافت و پروژه را در ترم دوم (1400) ثبت نمایند.
  • ظرفیت هر استاد برای اخذ پروژه ( 7 پروژه) است. لطفاً پس از درخواست ثبت پروژه با استاد مورد نظر، از وضعیت ثبت پروژة خود از طریق تماس و ارتباط با استاد مربوطه اطمینان حاصل فرمایید.

آموزش دانشکده مهندسی شیمی

13/2/1400