اطلاعیه ارائه پوستر پروژه کارشناسی (آذر ماه 1401)

با سلام،

بدین‌وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی دانشکده مهندسی شیمی می‌رساند، رویداد ارائه پوستر با موضوع ارائه میزان پیشرفت کار پروژه‌های کارشناسی، برای دانشجویانی که نام آن‌ها در لیست پیوست ارائه شده است، در روز چهارشنبه 2 آذرماه 1401 از ساعت 9 الی 12 برگزار می‌شود.

همچنین برای آشنایی دانشجویان با روش تهیه و ارائه پوستر، یک جلسه آموزشی در روز یکشنبه 8 آبان ساعت 12:30 در محل سالن سمینار دانشکده مهندسی شیمی برگزار خواهد شد.

لطفاً دقت شود، دانشجویانی که در انتهای نیمسال 4011 فارغ التحصیل خواهند شد و نام آن‌ها در لیست ارائه نشده است، نیز، بایستی در این رویداد شرکت نمایند. بنابراین دانشجویان فارغ التحصیل و البته سایر دانشجویانی که قصد ارائه پوستر در این تاریخ را دارند و نام آن‌ها در لیست ارائه نشده است، بایستی حداکثر تا روز شنبه 14 آبان ماه، آمادگی خود برای ارائه پوستر را به معاونت آموزشی دانشکده اعلام نمایند.

با آرزوی موفقیت برای دانشجویان گرامی

معاونت آموزشی دانشکده مهندسی شیمی