اصلاحیه اطلاعیه شماره 2 ثبت نام مقدماتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه ثبت نام مقدماتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی
 نیمسال دوم 1400-1399

ثبت نام مقدماتی به عنوان مرحله اول ثبت نام نیمسال 2-99 در روزهای 7 و 8 دی ماه (یکشنبه و دوشنبه) انجام می‌شود و شرکت در آن برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی الزامی می‌باشد. خواهشمند است با دقت کلیه مراحل را مورد توجه قرار داده و سپس اقدام نمایید.

مراحل ثبت نام

1. دانشجویان روز شنبه 6 دی ماه لیست دروس پیشنهادی خود را از طریق گزارش 51 مشاهده نمایند.
  2. پس از مشاهده دروس پیشنهادی با هماهنگی اساتید راهنما، تغییرات مورد نظر را اعمال و سپس گزینه تایید ثبت نام را ابتدا دانشجو و پس از آن استاد راهنما اعمال نمایند.

تذاکرات مهم

الف) در ثبت نام اصلی فقط دانشجویانی مجاز به انتخاب واحد می‌باشند که در ثبت نام مقدماتی شرکت نموده و ثبت نام آنان توسط اساتید راهنما تایید شده باشد.

ب) پایان نامه، رساله، ارزیابی جامع و زبان نیاز به ثبت نام مقدماتی ندارد و در ثبت نام اصلی بایستی اخذ شود.

توجه: کليه دانشجويان داراي بدهي شهريه جهت جلوگيري از بروز مشكلات در فرايندهاي امتحانات پايان نيمسال و ثبت نام بايد هرچه سريعتر بدهي قبلي خود را به طور کامل از طريق درگاه پرداخت الكترونيكي سيستم جامع گلستان تسويه نمایند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

لیست دروس پيشنهادي ارائه شده در ثبت نام مقدماتي(نیمسال2-99 ) با توجه به گرایش دانشجویان کارشناسی‌ارشد

دروس ارائه شده در ثبت نام مقدماتی

گرایش دانشجو