زمان ارائه سمینار دانشجویان کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 99

زمان ارائه سمینار دانشجویان کارشناسی ارشد کلیه گرایش‌ها بر اساس شیوه‌نامه مصوب دانشکده که  از طریق وب سایت دانشکده (تحصیلات تکمیلی-فرمها و آیین‌نامه‌های کارشناسی ارشد) قابل دسترسی می‌باشد هفته چهارم و پنجم نيمسال سوم تحصيل می‌باشد. در حال حاضر با توجه به شرایط همه‌گیری بیماری کرونا و به منظو مساعدت با دانشجویان عزیز زمان برگزاری سمینار  با یک ماه تاخیر در روزهای  چهارشنبه  1400/8/19و چهارشنبه 1400/8/26 می‌باشد.

توجه: دانشجویان عزیز دقت داشته باشند، کسانی که تا پایان هفته دوم مهرماه مورخ 1400/7/17 پروپوزال خود را در سامانه گلستان بارگذاری نکرده باشند، اجازه ارائه سمینار در آبان‌ماه را نخواهند داشت و مطابق شیوه‌نامه با کسر 2 نمره مواجه خواهند شد. لذا دانشجویان گرامی با مراجعه، مکاتبه و ارتباط با اساتید راهنمای خود پیگیر تعیین موضوع، تهیه پیشنهادیه، ثبت و داوری آن در سامانه گلستان باشند.

توجه: زمان‌های ذکر شده غیرقابل تمدید و غیرقابل تغییر می‌باشد.

توجه: شیوه‌نامه برگزاری سمینار جهت بهره‌برداری ارسال می‌گردد.

توجه: شیوه‌نامه نگارش پروپوزال از طریق وب سایت دانشکده قابل دسترسی است.

تحصیلات تکمیلی مهندسی شيمی

1400/9/5