دستورالعمل اجرايی دفاع الكترونيكی (ويدئو كنفرانسی) از پايان نامه ها

به نام خدا

دستورالعمل اجرايي دفاع الكترونيكي (ويدئو كنفرانسي) از پاياننامه ها، رساله ها و آزمون هاي جامع پژوهشي دوره دكتري در شرايط تعطيلي كلاس هاي آموزشي دانشگاه به خاطر شيوع بيماري كرونا

اين دستورالعمل به خاطر شرايط خاص حاكم بر دانشگاه ها به خاطر شيوع بيماري خطرناك كرونا در سطح كشور و عمل به توصيه هاي ستاد مركزي مقابله با بيماري كرونا و براساس توصيه هاي وزارت عتف و مصوبات شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه مورخ 1399/1/17 تنظيم شده است.

در اين دستورالعمل از تعاريف زير استفاده شده است:

منظور از پارسا: پايان نامه و رساله مي باشد كه در اين دستورالعمل آزمون هاي جامع پژوهشي دكتري را نيز در برميگيرد.

منظور از هيات داوران: استادان راهنما و مشاور و داوران داخلي و خارجي هستند.

در اجراي اين دستورالعمل به نكات مهم زير توجه شود:

١- اين دستورالعمل فقط در حالت تعطيلي آموزشي حضوري دانشگاه بخاطر شيوع بيماري كرونا قابل استفاده بوده و با شروع فعاليت هاي آموزشي بصورت حضوري، بلا استفاده ميشود.

٢- لازم است در تكميل پارساها و برگزاري جلسه دفاعيه بصورت الكترونيكي، كيفيت و استانداردهاي قبلي حفظ گردد.

٣- تمام مقررات، شرايط، بررسي ها و اقدامات اداري در مراحل قبل، هنگام و بعد از جلسه دفاعيه مطابق روال قبلي انجام شده و تنها تغيير بوجود آمده، الكترونيكي شدن آنها مي باشد.

٤- با توجه به اينكه جلسات آزمون هاي جامع پژوهشی دوره دكتري، فرم مشابه و ساده تري از جلسه دفاع از رساله هستند، برگزاري آن جلسات نيز بطور الكترونيكي و مطابق با اين دستورالعمل بلامانع است.

٥- توصيه ميشود تمام امور اداري مربوط به دفاعيه پارسا حتي الامكان توسط ايميل انجام شود. بر اين اساس توصيه ميشود كليه افراد اعم از دانشجو، استاد و كارشناس از آدرس ايميل دانشگاهي خود براي اين گونه مكاتبات استفاده كنند.

٦- توصيه مي شود كه در شرايط فعلي دانشجويان تحصيلات تكميلي تعجيلي در برگزاري دفاعيه ها به صورت الكترونيكي جز در موارد اضطراري نداشته باشند با عنايت به اينكه متناسب با وقفه هاي اجباري بوجود آمده، تدابيري جهت جبران توسط تحصيلات تكميلي انديشيده خواهد شد.

٧- ارائه الكترونيكي جلسه دفاعيه به دو صورت از طريق مركز آموزشهاي الكترونيكي يا از طريق اسكايپ، قابل انجام است. بر اين اساس بايد كليه تمهيدات لازم براي اتصال كليه افراد مرتبط با جلسه، تا قبل از شروع جلسه فراهم شود. مسئول اصلي پيگيري و نظارت در اين مورد تحصيلات تكميلي دانشكده و در زمان دفاعيه نماينده تحصيلات تكميلي دانشكده است.

نکات مهم قبل از جلسه دفاعیه و حین جلسه دفاعیه و بعد از جلسه دفاعیه در فایل PDF قرار دارد که حتما آن را مطالعه فرمایید.